ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Intervju s Tiborom (Represija Team)


Kratak intervju s Tiborom iz Represije Teama povodom nedavno izdanog Svi Su Ludi Za Mary EP-a.
Više u nastavku...


1. Tko su Green Goblin i Peter Parker?
TIBOR: Likovi iz Spiderman branše koju su zaljubljeni u Mary Jane.

2. Imate li kakve projekte iza sebe?
TIBOR: Imamo ih puno i nisu vrijedni spomena te zaslužuju da se zaborave.

3. Zašto ste se odlučili repati preko stranih beatova, a ne od domaćih producenata?
TIBOR: Zato što Parker nije reper, nego samo još jedan lik s kvarta koji sluša tu istu muziku i nije repao prije EP-a koji je inače nastao sasvim spontano kao neka naša zajebancija, tj. obrada tih stvari preko kojih smo bacili... Prvobitna ideja je bila da uopće ni ne izbacujemo, ali onda je tu uletio Flowdeep koji je isfilao cijelu tu amerika priču pun kurac i počeo raditi RMX cijelog EP-a koji zasad zvuči 10x bolesnije od originala i izbacit ćemo i spot za Represija Dim rmx još prije nove godine.

4. Koje su teme na vašem EP-u?
TIBOR: Ma cijeli EP je o travi u nekom stonerskom konceptu kučki, videoigrica & stripova i napravljen je samo kao parodija, tj. smijalica za preslušat dok ekipa dimi, upakirana u neki Weed Rap / Trap zvuk za one koji to inače slušaju da ih potaknu malo ideje o legalizaciji za koju duboko vjerujemo da je potrebna ovom svijetu da se pijani šminkeri prestanu mlatit po klubovima i da političari prestanu gazit ljude po cestama.

5. Jeste li zadovoljni feedbackom?
TIBOR: Feedback je kul, tj. točno onakav kakav smo i htijeli. Znači nikakva promocija posebna nit guranje materijala na silu ljudima pred nos, nego čisto onaj sitni osjećaj zadovoljstva kad ti u inbox uleti lik poput Flowdeepa i kaže "e schillo sam se danas i preslušo ovaj Ep, jebote to je to, to fali kod nas, ovaj parker ima najludji glas ikad, potrosio sam svu chibu koju sam imo zbog vas itd itd". Zato smo ga i izbacili neka presluša tko želi, tko ne želi ne mora.

6. Budući projekti?
TIBOR: Represija i samo Represija. Svi Su Ludi Za Mary je bila više onako "zajebancija sa strane". Sad je tek u planu radit pravu kvalitetnu repčugu & spotove, prvo Represija Mixtape koji ce izaći negdje pred kraj 2. mjeseca s Room, Lajbeom, Mafyem, Macolom i Represija producentima. Mixtape za koji se nadamo da će nam otvorit vrata na ovoj šugavoj demo sceni, jer se trudimo da to baš bude pravi projekt za koji ćemo i uskoro izbaciti i prvi zajednički Represija spot za stvar "Nema Respecta" na instrumental od Blissa koji je producent u timu. Na mixtejpu će jedini gosti izvan Represije bit kBlo ekipa, a i vjerojatno Nella na nekim sitnim pjevnim dionicama. Nakon toga mene boli kurac ahhaha i izbacujem svoj solo album koji je ionako već 80% gotov i također će imat najavni spot. Produkciju za album su odradili Tr33z, a od gostiju osim ekipe iz Represije su tu još Lobje, Recent, Žuga Loneli, Bolest, Djare itd. itd., a poslije toga ko zna, ovisi šta u stožeru odlučimo :D

7. Riječ za kraj?
TIBOR: Stej haj.

Nema komentara:

Objavi komentar